Necesități și oportunități antreprenoriale în medicina actuală 22 octombrie 2021

pastedGraphic.png Pe 22 octombrie de la ora 12:00, ne întâlnim cu șef lucrări dr. Roxana Nedelcu și cu profesor universitar dr. Petru Ifteni, care ne vor vorbi despre “Necesităti și oportunități antreprenoriale în medicina actuală”.

pastedGraphic_1.png Roxana Nedelcu, medic specialist dermatovenerolog și asistent universitar la disciplina fiziopatologie a Universității de Medicină și Farmacie “Carol Davila” din București este un membru valoros al comunității academice, fiind premiată de către echipa SAS-UMFCD pentru performanțele antreprenoriale din domeniul medical.

pastedGraphic_1.png Petru Ifteni, medic primar cu specializarea în psihiatrie, prodecan al Facultății de Medicină din cadrul Universității Transilvania din  Braşov, manager al Spitalului Clinic de Neurologie şi Psihiatrie din Braşov are o activitate intensă în ecosistemul de sănătate și mai ales în zona universitară.

pastedGraphic_2.png Inovația în sănătate, comunicarea cu pacientul, telemedicina, implementarea noilor tehnologii, dar și dezvoltarea de proiecte antreprenoriale în domeniul medical sunt doar câteva dintre subiectele care vor fi abordate.

pastedGraphic_3.png Te invităm la workshop unde vei avea oportunitatea de a interacționa cu speakerii noștrii!

Comments are closed.