Tinerii în Arenă

Dacă îți dorești să fii inovativ, să fii independent financiar și să fii un lider… ai ajuns în locul potrivit, “Tinerii în Arenă” by VSFA&Insights revine cu cea de-a doua ediție, într-un nou format și cu noi surprize pentru voi.
Pe data de 27 aprilie, 7 dintre cei mai mari antreprenori și investitori români vor fi invitații și jurații noștri. Dragoș Petrescu, Dragoș Anastasiu și Cristian Onețiu sunt doar 3 dintre oamenii de afaceri cu experiență, care vor împărtăși cu voi valoroase lecții de business.

7 dintre cei mai implicați si creativi tineri din România vor veni să își prezinte ideile de business “leilor”. Totul se va desfășura live. Timp de 2 ore, vei învăța din experiența antreprenorilor, vei fi inspirat de ideile tinerilor participanți și vei vedea cum se negociază în lumea afacerilor. Mai important, vei pleca mai pregătit și motivat să-ți urmărești visul și îți vei dori să intri și tu în arena noastră.

Rezervă-ți 2 ore pe data de 27 aprilie, de la ora 18:00, pentru a participa la evenimentul care schimbă viețile tinerilor antreprenori! Inscrie-te accesând acest link: bit.ly/ÎnscriereTiA2021-1

Comments are closed.